Allt för din cykelträning

Med en cykel har du möjlighet att transportera dig utan att släppa ut några giftiga avgaser samtidigt som du får riktigt bra motion. Oavsett om du tränar cykling eller använder din cykel för att ta dig till jobbet så finns det flera saker som underlättar.

Säkerheten först

Till att börja med ska du alltid tänka på säkerheten när du ska ge dig ut med din cykel. Därför ska du köpa en bra cykelhjälm så du minskar risken för skador om du skulle ramla omkull eller bli påkörd. Det är också viktigt att du syns. Därför ska cykeln vara utrustad med reflexer och du ska helst ha en lampa när du cyklar i mörkret.

Bra tillbehör

Förutom att säkerheten är viktig finns det andra saker som är bra för dig som är cykelägare. Det är till exempel bra att ha en pump så du kan pumpa däcken. Sedan finns det även korgar och packväskor som du kan använda för att få med dig packning när du cyklar. Om du tränar cykling finns det speciellt framtagna kläder för cykling så du kan röra dig flexibelt. Beställ online för att handla alla dina cykelprodukter från ett och samma ställe.