Få frisyren du alltid drömt om

Hår kommer i många olika varianter. Medan somliga kan styla sig till nästan vilken frisyr som helst, blir andra mer begränsade av en eller annan anledning. Många gånger kan det sitta i att ens hår inte vill växa bortom en viss längd. Men det finns alltid lösningar att använda sig av.

Hur långt hår du kan odla är väldigt individuellt och beror mycket på just vilka varianter av ett par olika gener du har. De som kan slå världsrekord i hårlängd kommer vara de som har muterade gener som tillåter en längre tillväxtperiod än normalt. Alla som har försökt växa ut håret så långt som möjligt har nog fått upprepade påminnelser om vad deras egen maxlängd är. Och för somliga är det helt enkelt inte speciellt långt.

Eller så kan det bara vara fallet att det inte ser så bra ut som man trodde. Om du är en av de som upplevt just detta när du försökt spara ut ditt hår, kanske du också är en utmärkt kandidat för löshår. Butiker som Poze säljer löshår i alla möjliga nyanser och du kan garanterat hitta något som passar din naturliga hårfärg. Och inte nog med att du kan få längre hår, du kan också få mer fylligt hår. Eller bara mer volym utan mer längd om det är frisyren du vill ha.